Prelungire perioadă de înscrieri

 

Vă anunțăm că perioada de înscrieri pentru toate cursurile organizate de către Centrul Ariel se prelungește până la data de 1 octombrie.

Înfiinţat în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare, doctoranzi și cei mai buni absolvenți ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Cursurile organizate sunt: engleză, germană, franceză, olandeză, suedeză, italiană, spaniolă, portugheză, japoneză, chineză, arabă, ebraică modernă și biblică, turcă, limbi slave, română pentru străini, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge, IELTS, TOEFL). În acest an se reiau și cursurile de engleză pentru afaceri și de engleză juridică.

Data de începere a cursurilor diferă în funcţie de completarea numărului de locuri, situându-se între începutul şi jumătatea lunii octombrie.
Pentru nivelul mediu și avansat, distribuirea cursanţilor în grupe se face pe baza unui test de plasare gratuit. Cursurile vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediile Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii) şi str. Schitu Măgureanu (Izvor). Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului. În cazul absolvirii unui curs complet, se eliberează o diplomă de absolvire. Ambele documente sunt recunoscute de Universitatea din București.

 

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Calendar post

February 2019
M T W T F S S
« Jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728