FAQ – întrebări frecvente

 

Cum mă înscriu?

Înscrierile se fac doar la sediul din str. Pitar Moș, nr. 7 – 13, de luni până vineri, între orele 10:30 – 18:30. Este necesar să achitați taxa totală a cursului sau prima rată (găsiți o listă cu taxe la secțiunea “Taxe cursuri”) și de C.I. (cardul de identitate), care vă va fi necesar pentru completarea fișei de înscriere. Fișa de înscriere poate fi descărcată și de pe site-ul nostru – secțiunea “Înscrieri”.

Persoanele care au deja cunoștințe de limbă vor trimite și un test de plasare, prin e-mail. Testul se poate descărca de la secțiunea “Cursuri”, la rubrica limbii dorite.

Pentru modulul de începători (A1/A1.1) nu este necesar un test de plasare.

Pentru înscriere trebuie să vin personal la sediul Centrului Ariel?

Nu. Vă poate înscrie și altcineva. Persoana delegată trebuie să vă cunoască datele personale necesare pentru completarea fișei de înscriere, sau să ne trimiteți prin e-mail fișa de înscriere semnată (scan/fotografie) și să achite taxa totală a cursului sau prima rată (găsiți o listă cu taxe la secțiunea “Taxe cursuri”).

Pentru înscriere sunt necesare acte de studii?

Nu. Nu sunt necesare acte de studii (bacalaureat/licență/masterat etc.)

Pot participa la cursuri și copii?

Nu. Vârsta minimă a cursanților este 15 ani (cel puțin elevi în clasa a noua).

Cum se stabilește orarul?

După încheierea perioadei de înscrieri stabilim o ședință organizatorică la care participă cursanții și profesorul. Zilele se stabilesc în funcție de mai mulți factori: opțiunea majorității cursanților, disponibilitatea profesorului, disponibilitatea sălilor de curs. În cazul în care orarul stabilit nu vă avantajează, există posibilitatea de transfer la o altă grupă de același nivel sau vă puteți retrage după ședința organizatorică (ori după cel mult un curs efectuat) și vi se restituie taxa integral.

 

 

December 2018
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31