Înscrieri

 

Următoarea perioadă de înscrieri, pentru toate cursurile organizate la Centrul de Limbi Străine Ariel, se va desfășura între 3 – 21 septembrie 2018.

 

Centrul Ariel organizează înscrieri de două ori pe an: în septembrie și în ianuarie-februarie. În funcție de solicitări, se pot forma grupe și în restul anului universitar. Ne puteți contacta telefonic pentru a fi înscriși pe o listă de așteptare, iar noi vă informăm când/dacă vom organiza o sesiune de înscrieri extra.
 

Pentru înscriere, este necesar să completaţi o FIȘĂ DE ÎNSCRIERE  pe care o puteţi descărca aici, sau o puteţi completa la sediul nostru,  şi să achitaţi taxa pentru urmarea cursului respectiv (fie integral, fie prima rată).

Pe lângă completarea fişei menţionate anterior, înscrierile la toate modulele de nivel mediu şi avansat necesită rezolvarea unui test de plasare corespunzător nivelului dumneavoastră. Testul de plasare poate fi descărcat de pe site-ul nostru (secţiunea corespunzătoare limbii care vă interesează) sau, pentru a intra în posesia acestuia, puteţi trimite un email la adresa noastră [ centrulariel.unibuc@gmail.com ] solicitând un test corespunzator nivelului dumneavoastră  – elementar, mediu sau avansat. Testul rezolvat poate fi trimis prin email la această adresa de email sau adus la sediul nostru, în Str. Pitar Moş nr. 7-13.

Numărul minim de cursanţi necesar pentru formarea unei grupe standard este 10. În cazul în care, la finalul perioadei de înscrieri, nu s-a întrunit numărul minim de cursanți, există posibilitatea prelungirii perioadei de înscrieri cu o săptămână sau două, în funcţie de caz. Pentru grupele care au între 6 și 9 cursanți, taxele se recalculează în funcție de numărul cursanților înscriși

 

_______________________________________________________________________________________________________________________